top of page
  • Facebook
  • Instagram
_©_Aga_Visuals_-_Agnieszka_Iwanska_-__DS

Agnieszka Iwanska

Nedre Bjørkåsen 11

5228 Nesttun

41015344

agavisuals@gmail.com

 

HEI!

     Navnet mitt er Agnieszka Iwanska og jeg er en engasjert fotograf med en base i Bergen. Jeg kommer fra Polen, men noen år siden kom jeg til Norge, og her ser jeg for meg fremtiden min. Jeg liker nye utfordringer, og derfor vil jeg gjerne jobbe med deg.

     Utdannelsen min er relatert til dette jeg driver med. Jeg har bestått svennebrev i fotograffaget både i Polen (i 2012) og i Norge (i 2019). Jeg føler meg best med foto men har også erfaring med video og grafisk design.

     I siste årene jobbet jeg for USF Verftet som event fotograf, og var foto-lærling hos Fotograf Løtvedt. Jeg har også startet min fotobedrift hvor tar jeg bilder av forskjellige artister, konserter og arrangementer (bl.a. Nattjazz, Bergen Tattoo Convention). For tiden jobber jeg som fotograf i Bergensavisen. Gjennom denne jobben fikk jeg mulighet å være kjent med masse fantastiske folk og kunne være en del av store og små øyeblikk i samfunnet vårt. Jobben min i BA er delvis, derfor ser jeg etter noe mer å gjøre og oppleve.

     Jeg kom på andreplass i FEP Emerging Talent Award 2019 som kårer Europas beste fotograf-student. I tillegg ble jeg kvalifisert som “European Photographer”. Det er en kvalifikasjon som tar sikte på å anerkjenne kompetanse og en profesjonell standard i fotografi.

     Personlig er jeg en kreativ og organisert person. Jeg føler meg best når jeg har mye å gjøre og liker å jobbe med andre i høyt tempo. Jeg ser etter et sted hvor jeg kan jobbe med ting jeg elsker og kan utvikle meg som fotograf. Jeg elsker å planlegge ting og har ingen problem med å få tid til alt jeg ønsker. De viktigste ting for meg i en jobb er å være presis, snill og åpen for konstruktiv kritikk. 

     Siden jeg bor i Bergen jeg stiller meg gjerne til en skype intervju hvis du ønsker å være mer kjent med meg før du bestemmer noe. Ser fram til å høre fra deg.

 

     Med vennlig hilsen

     Agnieszka Iwanska

ERFARING
foto relevant
Fra Juni 2019

BERGENSAVISEN AS

Freelance fotograf

Januar 2019 - August 2019

USF VERFTET

Husets fotograf

August 2017 - Juli 2019

FOTOGRAF LØTVEDT & FILMPRODUKSJON AS

Foto-lærling

Fra Januar 2017

AGA VISUALS

Fotograf & grafisk designer

Oktober 2016 - Mai 2017

KJUAGUTT PRODUKSJONER AS

Fotograf & grafisk designer

UTDANNELSE
alt
August 2019 -Mai 2020 

KOLON PRIVATISTSKOLE

Påbygg

August 2017 - Juli 2019

FOTOGRAF LØTVEDT & FILMPRODUKSJON AS

Foto-lærling

August 2016 - Juni 2017

NORDAHL GRIEG VGS

Vg2 Media og kommunikasjon

August 2015 - Juni 2016

ÅRSTAD VGS

Vg1 Media og kommunikasjon

August 2013 - Juni 2015

ÅRSTAD VGS

Innføringsklasse

September 2010 - Juni 2012

FOTOSKOLE - FOTOEDUKACJA (PL)

Yrke utdanning

September 2007 - Juni 2010

VGS (PL)

Opplæring i alle fag + studiekompetanse

bottom of page